Tee myynnistä helppoa

Huomioi sidosryhmätarpeet. Pitkälläkin tähtäimellä.

Myynnin helpoksi tekeminen on yllättävän yksinkertaista. Tarvitsee ”vain” huomioida sidosryhmätarpeet. Pitkälläkin aikavälillä.

Awecore Oy auttaa yrityksiä tunnistamaan, konkretisoimaan ja täyttämään sidosryhmätarpeita (esim. asiakkaat, työntekijät).

Meille on tärkeätä olla mukana luomassa kestävää tulevaisuutta. Haluamme edistää tuotteita jotka esim. jollakin tavalla lisäävät energia-, ja resurssitehokkuutta tai vähentävät jätteen määrää. Ainutlaatuinen osaamisyhdistelmämme antaa hyvät edellytykset tehdä myynnistä helppoa.

Meillä on yli Yli 20 vuoden käytännön kokemus B2B:a, tuotteen ideoimisesta globaalin myynnin vahvistamiseen. Lisänä yli 10 vuoden kokemus tehokkuuden parantamiseen tähtäävästä, tarvelähtöisestä valmennustoiminnasta ja 5 vuotta mm. kestävän kehityksen, ilmastonmuutoksen ja bioenergian opiskelua.  Kaupan päälle tulee aimo annos sekä määrätietoisuutta että innostusta.

Lisätietoja Awecore Oy:n toiminnasta englanniksi. Yhteystietomme löytyvät tästä.

Download -osiossa yhteenvetoja mm. Tulevaisuusennusteista 2010 –2052, Planeetan rajoista, Ilmastonmuutoksesta ja Energiasta. Osa materiaalista on suomeksi.